Facebook pagina Diana Lepelaar
Twitter pagina Diana Lepelaar Linkedin pagina Diana Lepelaar You-tube pagina Diana Lepelaar
< Archief

Waterkunstwerk Matilo

UITNODIGING

Waterkunstwerk Matilo Park Open!
vrijdag 22 maart, Wereld Waterdag
15.30 uur feestelijke onthulling

http://www.youtube.com/watch?v=alHzDG_8EHY

Stichting Salix nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke onthulling van het Waterkunstwerk Matilo Park op vrijdag 22 maart 2013. Wethouder Jan Jaap de Haan van Cultuur zal de officiële onthulling om 17.00 uur verrichten, waarna het water zal gaan stromen.

Het Waterkunstwerk is een meerjarig gemeenschapskunstproject, waar beeldend kunstenaars Diana Lepelaar en Ludy Feyen samen met tuinders en buurtbewoners van de wijken Meerburg en Roomburg de uitvoering aan geven. Janine Vermeulen heeft als verhalenverteller met leerlingen en buurtbewoners de Mythe van Matilo samengesteld.

Tijdens de onthulling wordt de Mythe van Matilo voorgedragen en verbeeld, met medewerking van leerlingen van de Arcade. De band Vetschiller zorgt voor een muzikale bijdrage. Romeinse hapjes en drankjes worden verzorgd door de Historische Keuken. Kinderen zijn welkom om hun kleibeeldjes vast te zetten op de ecologische dakpannenwand.

Het Waterkunstwerk is tot stand gekomen met financiële bijdrage van: Gemeente Leiden, Fonds1818, WOZFonds, Wijken voor Kunst, Fonds Biodiversiteit. Sponsoren: Weber, Kolonis, Damsteegt, van den Breejen, Eckhart, Bouter, Ginjaar, Luitec, Burgy, Velzel, van Panhuys, de Spar Telderskade en dankzij particuliere ondersteuning.

www.waterkunstwerkmatilo.nl

 

Tribal Art Finder3.Tribal Art Finder2. Tribal Art Finder
E-commerce by Compra